Over Rocky Montano

De geschiedenis van de Rocky Montano;

Rocky Montano alias Jacob, kwam als 14 jarige in aanraking met de piraterij. (1978). In die tijd werd er 3 tot 4 keer per week een uitzending waar gemaakt vanuit de studio in Kloosterburen. Vijf jaar later kwam zendster Melliena erbij, ook zij afkomstig vanuit de piratenwereld. In 1986 werd de studio verplaatst van Kloosterburen naar het pitoreske dorpje Eenrum. Vanuit de studio in Eenrum werd er radio gemaakt op de zaterdag door de Rocky Montano en op woensdag door Melliena.

Rocky Montano is meerdere malen uit de ether gehaald voor het draaien van de Hollandse hits. Ondank dat bleef hij gewoon aan de band zoals de luisteraars van hem gewend waren. Nu samen met de kids en aanhang worden er nog uitzendingen gemaakt op oudejaarddag.

Feestjes waren er ook! Rocky Montano heeft 9 keer in Cafe Zaal Bulthuis een prachtige avond georganiseerd met vele artiesten. Voorafgaand aan dit spectakel konden teams zich bewijzen hoe sterk men waren door een trekker vooruit te trekken op mankracht.

In 2004 is er zeer weining gedraaid door de Rocky Montano. Helaas is hij getroffen door een vreselijke ziekte waar hij gelukkig weer helemaal van is genezen.

Momenteel wordt er nog gedraaid bij staion de Lozze Vogels en naturlijk op de laatste dag van het jaar. De Rocky Montano Live!

Neem contact op

Adres

Molenstraat 31
9967 SL, Eenrum

Contactgegevens

Jacob Heinstra
06 83 12 88 30

Contactformulier